Livram clientilor nostrii o gama variata de cursuri dedicate atat dezvoltarii personale cat si profesionale.

Cursuri Companii

Aleron ofera o gama completa de programe de training pentru companii. Aceste cursuri contribuie la imbunatatirea performantelor si eficientei persoanelor pentru transformarea obiectivelor strategice de business ale companiei in realitate.

Cursuri Certificate ANC

Oferim clientilor o serie de cursuri acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari avand ca scop formarea profesionala continua. Participantii la aceste cursuri vor obtine diplome acreditate ANC in urma sustinerii unei examinari. Acestea sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstince, avand ca avantaj posibilitatea de a profesa pe baza lor in domeniul ales.Cursurile se adreseaza in special angajatilor, somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Cursuri Gratuite

Punem la dispozitia clientilor o serie de cursuri si materiale din diferite domenii (IT, Vanzari, Marketing, Business, etc) gratuit, sub forma de tutoriale video, ebook-uri, webinarii. Dorim in permanenta sa tinem la curent clientii nostrii cu ultimele noutati si sa le oferim informatii de calitate.

Cusuri Specifice