Organizam webinarii gratuite SAP

Este o ocazie unica si gratuita de a va informa, in urma careia veti putea dobandi cunostinte solide despre procesele de business din SAP Logistics. 

ALERON TRAINING CENTER ofera persoanelor aflate la inceput de cariera, studentilor si absolventilor din domeniul economic, respectiv tehnic,  o serie de trei webinarii gratuite  despre procesele de vanzari si distributie din pachetul de programe SAP Logistica si vor acoperi urmatoarele tematici:

Webinar 1 – Introducere si navigare

Webinar 2 – Procese logistice

Webinar 3 – Gestiunea proceselor de vanzari si distributie

Este o ocazie unica si gratuita de a va informa, in urma careia veti putea dobandi cunostinte solide despre procesele de business din SAP Logistics. 

Cand se desfasoara?

Webinariile se vor desfasura online si vor fi sustinute de catre un consultant SAP. Acestea vor fi derulate pe parcursul a 3 zile consecutive, avand o durata de 60 minunte fiecare, in perioada 22, 23 si 24 aprilie 2015, intre orele 18:30 - 19:30. 

Cum ma inscriu?

Pentru a participa trebuie sa va inregistrati accesand acest link* si sa completati datele dvs. de contact: nume, prenume, numar de telefon si adresa de email. Imediat dupa  inscriere, veti primi un email cu datele de acces la webinarii, care va fi activ incepand cu data si ora inceperii primului webinar, respectiv 22 aprilie. Pentru celelalte 2 webinarii veti primi o invitatie pe mail. Atentie! Numarul de locuri este limitat la maxim 200 de participanti.

*Link-ul de inregistrare va fi activ incepand cu data de 2 aprilie si il veti putea gasi pe site-ul nostru, la rubrica noutati. 

Inscrie-te incepand cu data de 2 aprilie la webinarii si poti beneficia de discount la Cursul SAP Overview organizat in perioada 29-30.04.15