Curs gratuit in strainatate prin programul Erasmus+

In perioada  22 - 27 iunie, poti participa la cursul gratuit „Dezvoltare personala si profesionala” derulat in capitala Bulgariei, Sofia. Costurile pentru transport, cazare, masa si training sunt asigurate de noi! Cursul face parte din proiectul "Taking the Road to Employment" si se deruleaza in cadrul programului Erasmus+.

Read more: Curs gratuit in strainatate prin programul Erasmus +


     Oferta curs SAP Overview

Cursul SAP Overview se va desfasura in perioada 29 - 30 aprilie 2015 la sediul Aleron Training Center din Aleea Marius Emanoil Buteica, nr.18-20, Sector 3, Bucuresti. Durata cursului este de 2 zile, iar participantii vor primi o diploma de participare. Mai multe detalii despre acest curs puteti afla accesand link-ul: SAP01 – SAP Overview. Va oferim posibilitatea de a participa la acest curs la un pret promotional de 240 Ron TVA inclus/participant (pretul curent al acestui curs fiind 790 Euro), daca va inscrieti la cele 3 webinarii pe care le vom organiza in perioada 22-24 Aprilie.

Read more: Oferta Curs SAP Overview


     Organizam webinarii gratuite SAP

Aleron Training Center ofera persoanelor aflate la inceput de cariera, studentilor si absolventilor din domeniul economic, respectiv tehnic,  o serie de trei webinarii gratuite  despre procesele de vanzari si distributie din pachetul de programe SAP Logistica si vor acoperi urmatoarele tematici: Webinar 1 – Introducere si navigare Webinar 2 – Procese logistice Webinar 3 – Gestiunea proceselor de vanzari si distributie

Read more: Organizam webinarii gratuite SAP


     SAP Education Romania

In luna februarie vom lansa platforma online SAP Education Romania. Proiectul vine in intampinarea cerinţelor actuale de eficientizare a costurilor de training, printr-un mijloc de instruire flexibil, usor de accesat si util. ap Education  va ofera o gama completa de servicii de instruire SAP: cursuri class-based, cursuri online, SAP Learning Hub, Certificari SAP.

Read more: SAP Education Romania


     Organizam o noua sesiune de cursuri SAP

In perioada 19-23 ianuarie 2015 se va desfasura cursul SAP ABAP BC402 in cadrul sediului Aleron. Pretul de participare este de 1800 Euro + TVA/persoana. Pentru a va inscrie este necesar sa descarcati si sa completati formularul de inscriere pe care va rugam sa il semnati, stampilati, scanati si  sa il trimiteti la adresa office@aleron.ro.

Read more: Organizam o noua sesiune de cursuri SAP


     Aleron susține asociația Dăruiește Viață

Aleron Training Center a sponsorizat la sfarșitul anului 2014 asociația Dăruiește Viață, care are ca principal obiectiv dotarea și modernizarea centrelor oncologice din România. Află mai multe detalii despre Asociația Dăruiește Viață accesând site-urile:www.bursadefericire.ro si www.daruiesteviata.ro.

Read more: Aleron susține asociația Dăruiește Viață