Let's Talk Business - Episodul #3

“Cum incep carierele de success in Romania”

Esti student? Iti doresti sa afli informatii din lumea reala de business? Seria de evenimente Let’s Talk Business este o oportunitate pentru toti tinerii studenti aflati la inceputul carierei lor. La aceste intalniri, speakerii invitati sunt personaje importante ale scenei business-ului autohton si international. Acestia le impartasesc experientele si sfaturi tinerilor curiosi si interesati de un un viitor stralucit.

De ce sa participi la intalnirile Let’s Talk Business ca student?

In episoadele anterioare, participantii s-au bucurat sa afle informatii valoroase de la Madalina Teodorescu, HR Officer la Avangate. Madalina a vorbit despre importanta crearii unui plan de cariera si utilitatea fiecarei job in puzzle numit cariera. Astfel ca ne recomanda sa acceptam joburile de la care avem ce sa invatam si sa tratam orice proiect cu seriozitate, chiar insasi lucrarea de licenta sau disertatie poate face diferenta la un interviu de angajare.

Augustin Dragan, CEO la Aleron Training Center, invitat in primul episod si partener al intalnirilor Let’s Talk Business, a vorbit despre piata actuala a businessului bazat pe servicii si oferirea de training a personalului. Totodata, Augustin a ilustrat ce presupune a fi consultant SAP si care sunt realele beneficii a unei astfel de profesii pe plan international.

In cel de al doilea episod, l-am avut alaturi pe Razvan Dragoi, Training Manager la Fun Courier. A fost la o discutie smart-casual pe un subiect business de actualitate. Managementul Performantei in Companiile din Romania, sau, cum se vede performanta prin ochii angajatorului, dar si ai angajatului. In aceeasi seara, Simona Soare, lector la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare, a avut placerea sa prezinte impactul riscului in afaceri, dar si riscul in viata noastra profesionala. Cunoasterea si managerizarea riscului corecta poate avea implicatii favorabile si pozitive in succesul sau insuccesul in cariera noastra.

Joi, 8 mai, te asteptam la urmatorul episod Let’s Talk Business intitulat “Cum incep carierele de success in Romania”.  Invitatii conferintei sunt: Alina Radulescu, HR Director, Scandia Food si Nicolae Oaca, PhD, MBA, Consultant de Telecomunicatii.Este o oportunitate gratuita oferita tuturor tinerilor care isi doresc sa se dezvolte si sa creasca frumos de-a lungul carierei sale profesionale.  Pregatiti-va intrebarile si haideti sa profitam de sesiunea de intrebari pentru a afla cat mai multe secrete!

Let’s Talk Business, joi, 8 Mai, ora 18:00, la Sala Studio, USH! #eventforstudents