Let's Talk Business - Spring 2014

Seria evenimentelor de educaţie alternativă „Let’s Talk Business” continuǎ în anul universitar actual, pe durata semestrului II, în perioada martie – mai 2014. Evenimentele vor fi organizate de Universitatea Spiru Haret și se vor derula în colaborare cu partenerii ALERON TRAINING CENTER şi ALTERNATIVE SCIENCES ASSOCIATION.

Organizate sub forma unor seminarii-prelegeri urmate de dezbateri, întâlnirile se adresează tinerilor – elevi şi studenţi – şi vor avea ca subiecte teme de mare actualitate legate de oportunităţile de angajare şi dezvoltare profesională pentru tinerii din România.

Tematica și datele seminariilor Let’s Talk Business vor fi:

• 13 Martie:   Dezvoltarea profesională în România din perspectiva tinerilor absolvenţi;

          Invitat: Madalina Teodorescu, HR Manager compania Avangate

• 27 Martie:    Managementul performanţelor şi competenţelor în companiile din România; 

          Invitat: Florina Scortea, Premia Software Solutions;

• 03 Aprilie:   Piaţa muncii în Europa: cerinţe şi oportunităţi;

          Invitat: Alina Radulescu, HR Manager, Scandia Sibiu

• 08 Mai:        Europa din perspectiva globală: valori culturale şi poziţionare în lume.

            Invitat: Augustin Dragan, CEO Aleron Training Center

• 15 Mai:        Antreprenoriatul – alternativǎ la piaţa muncii;

            Invitat: Ionut Popescu, compania de consultanta Standard Business

Întâlnirile sunt gratuite şi vor facilita schimbul de idei şi opinii între tinerii din USH, ASE şi reprezentanţii mediului de afaceri din ţară şi din străinătate precum Avangate, Premia Software Solutions, Syntea, Avant Consulting și Standard Business Empetrec.

 Alături de studenţii şi cadrele didactice din USH, sunt aşteptaţi absolvenţi, studenţi  din orice an şi de la alte universităţi, elevi de liceu, reprezentanţi ai centrelor de orientare în carieră.

Evenimentele se vor desfăşura, în zilele de joi între orele 18:00 – 19:30 în datele planificate, în Sala Studio din Clădirea Spiru Haret, str. Ion Ghica nr 13, parter, sector 3.

Tinerii – elevi și studenți - care vor participa la minim 3 întâlniri vor primi un certificat de participare și se vor califica pentru eventuale oportunităţi de angajare la firmele colaboratoare.

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a-ți rezerva un loc la primul eveniment, te rog, completează formularul care este disponibil pe pagina de facebook Let’s Talk Business. Sunt disponibile 300 de locuri, iar înscrierile se fac până în data de 10 martie 2014.

Pentru mai multe detalii despre întâlniri, vă rugăm accesați www.spiruharet.ro/evenimente și pagina de facebook Let’s Talk Business sau scrieți-ne la talkbusiness@spiruharet.ro.