HRM – HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

HRM – Human Resource Management (POCU/227/3/8/117167) este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 în cadrul apelului de finanțare „Cresterea numarului de angajati care beneficiaza de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane si de conditii de lucru îmbunatatite în vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI».

Proiectul este implementat de Aleron Training Center despre care poți afla mai multe detalii accesând site-ul de prezentare www.aleron.ro

Prin proiectul HRM ne propunem să încurajăm:

 • antreprenoriatul prin oferirea unor instrumente de afaceri necesare pentru dezvoltarea competențelor și cunoștințelor antreprenoriale atât prin cursuri de inițiere cât și avansate,
 • să oferim un bagaj solid de cunoștințe de management organizațional pentru angajații care asigură activități de coordonare într-un IMM
 • să pregătim angajații din departamentele de resurse umane în activitatea de inspector resurse umane sau de manager de resurse umane din cadrul unui IMM.

Aria de implementare este Regiunea Sud Muntenia cu următoarele județe componente: Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița și Argeș.

Proiectul HRM are o durată de 12 luni, în perioada mai 2018 – iunie 2019.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 4.515.750,40 lei, din care valoarea alocării financiare nerambursabile este de 4.166.060,08 lei, iar valoarea cofinanțării eligibile a beneficiarului este de 219.266,32 lei.

Cine poate aplica?

 • Antreprenori
 • Manageri angajați care asigură managementul strategic (de exemplu:manager general, director general, manager de departament, manager de linie etc)
 • Angajați care desfășoară activități în departamente de resurse umane

ATENȚIE! Antreprenorii și angajații din IMM-uri care nu au sediu sau punct de lucru localizat în Regiunea Sud Muntenia nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului.

Ce oferim prin HRM?

În cadrul proiectului vom organiza, în mod gratuit:

 • Cursuri de Competențe Antreprenoriale (Inițiere și Avansat) pentru 400 de antreprenori;
 • Cursuri de Manager de proiect și Management organizațional pentru 60 de angajați coordonatori de departamente
 • Cursuri de Inspector Resurse Umane și Manager Resurse Umane pentru 60 de angajați din departamente de resurse umane.

În completarea acestor programe gratuite de formare, daca te vei regăsi printre primii 60 înscriși la cursurile de antreprenoriat, vei putea beneficia:

 • atât de consultanță gratuită pentru elaborarea / revizuirea planificării strategice pe termen lung a afacerii tale
 • cât și de un seminar de tehnici și metode de utilizare a tehnologiilor informației și comunicațiilor în managementul companiilor

Sau dacă ești printre primii 60 de înscriși la cursuri de resurse umane vei putea participa la un atelier gratuit de inovare bazat pe dezvoltarea de mecanisme care să anticipeze nevoile viitoare de competențe prin utilizarea aplicației suport HR_NetWork.

Cursurile sunt gratuite și asigurăm din bugetul proiectului cazarea, mesele și decontarea transportului.

Ce trebuie să faci dacă ești interesat?

 1. Poți să îți exprimi interesul de participare în proiect trimițând un email la adresa georgiana.tudor@aleron.ro sau la numărul de telefon 0725.629.008.

În acest fel te vom ține la curent cu toate activitățile proiectului nostru (workshop-uri de informare, perioade de desfășurare cursuri etc.)

În plus, organizăm întâlniri face to face pentru cei interesați, în cadrul cărora răspundem la întrebări legate de condițiile de participare, documente necesare pentru înscriere la cursurile organizate în cadrul proiectului.

 1. Dacă ești hotărât și dorești să participi la unul dintre programele noastre gratuite de formare poți accesa pagina web a proiectului hrmagic.ro și să completezi formularul online de înregistrare.

Dorești mai multe informații?

Tudor Georgiana

Expert informare și selecție GT

Email: georgiana.tudor@aleron.ro

Telefon: 0725.629.008